Συνταγές για επιδόρπια

Τυλιγμένο φύλλο (χωρίς κιμά)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για φύλλο (χωρίς κρέας);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
 1. Τα κρεμμύδια και τα σκόρδα περασμένα από το rondo μπαίνουν σε ένα βαθύ μπολ.
 2. Προστίθενται πλυμένο ρύζι, πλιγούρι και άλλα υλικά και ζυμώνονται καλά.
 3. Το έτοιμο γουδί σκεπάζεται και αφήνεται για 1 ώρα.
 4. Για να φύγει το αλάτι των φύλλων πρέπει να περάσει από 3 στάδια.1. Βήμα 2: Τα φύλλα μπαίνουν σε ένα βαθύ μπολ και αφήνονται για 20 λεπτά προσθέτοντας άφθονο κρύο νερό. Όταν περάσει ο χρόνος, ο χυμός των φύλλων φιλτράρεται και πλένεται.
 5. Βήμα 2: Προσθέστε ξανά άφθονο νερό στα φύλλα, αυτή τη φορά περιμένετε 40 λεπτά και φιλτράρετε το νερό.
 6. 3ο Στάδιο: Αυτή τη φορά προστίθεται ζεστό νερό στα φύλλα των οποίων το νερό φιλτράρεται και αφήνεται ξανά για 40 λεπτά. Εάν το φύλλο σας είναι πολύ αλμυρό, μπορείτε να προσθέσετε 1 ωμή πατάτα καθαρισμένη με ζεστό νερό σε αυτό το στάδιο.
 7. Αφού τα φύλλα είναι έτοιμα, τα αμπέλια μπορούν να αρχίσουν να τυλίγονται. Δεν πρέπει να βάζετε τα περιτυλίγματα στην κατσαρόλα πολύ χαλαρά ή πολύ σφιχτά για να ψηθούν.
 8. Πρέπει να δημιουργήσετε μια βάση προσθέτοντας τα σκισμένα στελέχη και τα σκισμένα φύλλα των φύλλων στον πάτο της γλάστρας.
 9. Τα περιτυλίγματα πρέπει να στοιβάζονται σε αυτή τη βάση. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο για την κορυφή. Το χρησιμοποιώ μόνο για έξι.
 10. Αφού τοποθετηθούν τα φύλλα στην κατσαρόλα, θα πρέπει να προσθέσετε νερό και 1 ποτήρι ελαιόλαδο, ώστε να είναι μισή ίντσα από πάνω τους.
 11. Θα πρέπει να καλύψετε το περιτύλιγμα με ένα πιάτο σερβιρίσματος ή κέικ κατάλληλο για το μέγεθος της κατσαρόλας σας (κάτω πλευρά προς τα πάνω).
 12. Στη συνέχεια πρέπει να κλείσετε το καπάκι της κατσαρόλας και να τη μαγειρέψετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αναβράσει το νερό.
 13. Αφού το νερό αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, πρέπει να φέρετε την κατσαρόλα σας στη μικρότερη ζώνη μαγειρέματος και να τη μαγειρέψετε για 40-60 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
 14. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, το νερό του περιτυλίγματος σας δεν πρέπει να εξαντληθεί εντελώς. Διαφορετικά, μπορεί να κρατήσει το κάτω μέρος.
 15. Αφού ψηθούν τα περιτυλίγματα, πρέπει να ξεκουραστούν για 1,5 ώρα χωρίς να ανοίξετε το καπάκι.
 16. Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πάχος του φύλλου και το είδος του ρυζιού. Μετά το 40ο λεπτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τον χρόνο μαγειρέματος δοκιμάζοντας τον. Καλή όρεξη :).

Τυλιγμένο φύλλο (χωρίς κρέας) Συνταγή με φωτογραφία

Τυλιγμένο φύλλο (χωρίς κιμά)Τυλιγμένο φύλλο (χωρίς κιμά)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button